Slik sletter du en iCloud-sikkerhetskopi fra en iPhone 5

IPhone-enheten din kan sikkerhetskopiere seg til iCloud-kontoen din når den er koblet til, låst og koblet til Wi-Fi. Dette fjerner behovet for at du fysisk kobler enheten til datamaskinen din, og sikrer også at du har en oppdatert sikkerhetskopi av enheten din i tilfelle noe skulle gå galt.

Men mengden ledig lagringsplass du får med iCloud-kontoen din kan fylles raskt, og du kan begynne å få advarsler om at iPhone-en ikke klarte å ta sikkerhetskopi på grunn av mangel på lagringsplass. Hvis du har flere iOS-enheter koblet til iCloud-kontoen din, kan det hende du leter etter en måte å slette en av disse sikkerhetskopiene for å få plass til sikkerhetskopien av den primære enheten. Opplæringen vår nedenfor viser deg hvordan du kan slette en sikkerhetskopi fra iCloud-kontoen din, direkte fra din iPhone.

Slette en sikkerhetskopi fra iCloud

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 5, i iOS 9.3. Dette kommer til å fjerne sikkerhetskopien fra iCloud-kontoen din. Du vil ikke kunne få det tilbake etter at du har fullført trinnene i denne artikkelen. Dette vil ikke påvirke noen sikkerhetskopiering du har gjort gjennom iTunes og lagret lokalt på datamaskinen din. Dette påvirker bare en sikkerhetskopi som er lagret i iCloud. Dette vil også slå av fremtidige sikkerhetskopier for sikkerhetskopifilen du sletter.

Trinn 1: Åpne Innstillinger- menyen.

Trinn 2: Bla nedover og velg alternativet iCloud .

Trinn 3: Trykk på Lagring- knappen.

Trinn 4: Trykk på Administrer lagring- knappen.

Trinn 5: Velg sikkerhetskopien du vil slette. Merk at det kan være flere forskjellige enhetssikkerhetskopier som er oppført her hvis du har flere iOS-enheter tilknyttet iCloud-kontoen din. Imidlertid vil iCloud bare lagre en sikkerhetskopi for hver enhet.

Trinn 6: Trykk på den røde Slett sikkerhetskopi- knappen.

Trinn 7: Trykk på Slå av og slett- knappen for å bekrefte at du ønsker å fjerne denne sikkerhetskopifilen, og forhindre at enheten oppretter sikkerhetskopier til iCloud i fremtiden. Du kan alltid velge å aktivere iCloud-sikkerhetskopien på nytt senere.

Er du usikker på om du faktisk vil slette sikkerhetskopien av iPhone, men trenger du ekstra plass i iCloud-kontoen din? Lær hvordan du kjøper mer iCloud-lagring, og gi deg mer plass til å lagre bilder, videoer og andre filer som tar plass.

© Copyright 2021 | computer06.com