Slik sletter du et bilde fra en tekstmeldingssamtale på en iPhone

Du kan sende bilder til kontaktene dine via Meldinger-appen på iPhone, slik at venner og familie kan dele bilder med hverandre på en enkel måte. Alt som kreves er at MMS-meldinger er aktivert på enheten din, og at du har en mobilplan som gjør det mulig å sende MMS-meldinger.

Men bilder som sendes via tekstmelding kan ta plass på enheten din, eller de kan være bilder du ikke vil se hver gang du åpner samtalen på telefonen. I stedet for å slette hele samtalen, kan du imidlertid velge å slette den ene bildemeldingen fra samtalen. Opplæringen nedenfor viser deg hvordan du fjerner et bilde fra en samtale i Meldinger-appen ved å fullføre noen få enkle trinn.

Slette bildemeldinger i samtaler på en iPhone

Trinnene i denne artikkelen ble skrevet med en iPhone 6 Plus, i iOS 8.3.

Merk at hvis du sletter bildet, blir det bare fjernet fra samtalen på enheten din. Den andre personen eller personen i samtalen vil fortsatt kunne se bildet.

Trinn 1: Trykk på Meldingsikonet .

Trinn 2: Velg samtalen som inneholder bildet du vil slette.

Trinn 3: Trykk og hold på bildet du vil slette, og trykk deretter på Mer- knappen.

Trinn 4: Trykk på sirkelen til venstre på bildet slik at det er merket av (som på bildet nedenfor), og trykk deretter på søppelboksikonet nederst til venstre på skjermen.

Trinn 5: Trykk på Slett melding- knappen for å bekrefte at du ønsker å slette den.

Er det en bildemelding du har mottatt via tekstmelding, og du vil lagre den på telefonen? Denne artikkelen vil vise deg trinnene du skal følge for å lagre et bilde på denne måten.

© Copyright 2022 | computer06.com