Hvordan gjøre din Apple Music-profil privat eller offentlig

En av de mer interessante funksjonene ved musikkabonnementstjenester som Apple Music og Spotify er deres evne til å koble deg til vennene dine. Apple Music gjør dette gjennom en profil du oppretter, som du deretter kan tilpasse for å få kontakt med kontaktene dine og dele spillelistene dine.

Men hvis du har vært i stand til å finne vennene dine og de ikke har vært i stand til å finne deg, eller hvis andre finner deg og du foretrekker at de ikke gjør det, må du endre statusen til profilen din. Guiden vår nedenfor viser deg hvordan du kan bytte Apple Music-profilen din fra privat til offentlig.

Hvordan endre hvem som kan se din Apple Music-profil

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 12.1.4. Merk at denne guiden vil anta at du allerede har opprettet en Apple Music-profil. Når du har fullført disse trinnene og gjort profilen din offentlig, kan du begynne å redigere spillelistene dine for å fjerne uønskede sanger.

Trinn 1: Åpne Musikk- appen.

Trinn 2: Velg For You- fanen nederst på skjermen.

Trinn 3: Trykk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4: Trykk på Vis profil- knappen øverst på skjermen.

Trinn 5: Trykk på Rediger- knappen under brukernavnet ditt.

Trinn 6: Velg alternativet under Hvem kan følge aktiviteten din, og trykk deretter på Done- knappen øverst til høyre på skjermen.

Hvis du ikke ønsker å ha en profil i det hele tatt, kan du bla til bunnen av menyen i trinn 6 og trykke på Slett profil- knappen.

Bruker du ikke Apple Music-abonnementet ditt så mye som du trodde? Finn ut hvordan du kansellerer et Apple Music-abonnement hvis det ikke ser ut til å være verdt pengene.

© Copyright 2021 | computer06.com