Slik fjerner du tilgang til kontakter for en app på min iPhone 7

Samspillet mellom bestemte apper på din iPhone gjør det mer praktisk for deg å utføre visse handlinger. For eksempel kan din bankapp ha tilgang til kameraet ditt, slik at du kan ta et bilde av en sjekk og sette den inn fra telefonen uten å måtte gå til banken.

Men det kan også være apper som har tilgang til andre deler av iPhonen din, for eksempel kontaktlisten din, som du kanskje ikke ønsker å gi, eller som du kanskje tror er et personvernhensyn. Heldigvis kan du tilbakekalle tilgang til bestemte apper hvis du foretrekker at en annen app ikke har tilgang til disse dataene. Opplæringen vår nedenfor viser deg hvordan du fjerner tilgangen til kontaktene dine for en app på iPhone 7.

Slik fjerner du tillatelser til å få tilgang til kontakter for en iPhone-app

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus, i iOS 11.3.2. Ved å fullføre disse trinnene, opphever du tillatelsene til en app på enheten din for å få tilgang til iPhone-kontaktene dine. Merk at noen apper trenger denne tillatelsen til å fungere effektivt, så du kan oppleve at en app ikke lenger fungerer som den skal hvis du velger å fjerne kontakttillatelser for den appen.

Trinn 1: Åpne Innstillinger- appen.

Trinn 2: Bla nedover og velg alternativet Personvern .

Trinn 3: Velg alternativet Kontakter .

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for appen du vil fjerne kontakttillatelser for. Jeg har fjernet kontakttillatelser for Google Drive-appen på bildet nedenfor.

Du er kanskje vant til å navigere til kontaktene dine gjennom Telefon-appen på enheten din, men det er faktisk en dedikert Kontakter-app også. Lær hvordan du finner iPhone-kontakten-appen din hvis det er en navigasjonsmetode du foretrekker å bruke.

© Copyright 2021 | computer06.com