Slik slutter du å merke bilder med en plassering på iPhone 5

Bildene du tar med iPhone 5-kameraet, kan inneholde informasjon om den geografiske plasseringen der bildet ble tatt. Denne informasjonen kan deretter brukes når du laster opp bildet til en sosial medietjeneste for å identifisere plasseringen av bildet. Men hvis du foretrekker at bildene ikke inneholder noen posisjonsdata, kan det være lurt å slutte å merke iPhone-bildene dine med denne informasjonen.

Kontroll over denne innstillingen kan slås av eller på på Location Services-menyen på enheten din. Artikkelen vår nedenfor viser deg hvordan du slår av all geotagging som iPhone gjør mot bildene dine.

Deaktiver posisjonsmerking for iPhone 5-kameraet

Trinnene nedenfor ble utført på en iPhone 5, i iOS 8. Hvis du følger trinnene nedenfor, vil du bare slå av lokasjonstjenester for kameraet ditt. Andre apper og tjenester på din iPhone 5 fortsetter å bruke lokasjonstjenester med mindre du også velger å deaktivere disse.

Trinn 1: Trykk på Innstillinger- ikonet.

Trinn 2: Bla nedover og velg Personvern- alternativet.

Trinn 3: Velg alternativet Location Services øverst på skjermen.

Trinn 4: Bla ned og trykk på Kameraknappen .

Trinn 5: Velg alternativet Aldri .

IPhone 5-kameraet fikk en interessant ny funksjon som lar deg stille en tidsur for å ta et bilde. Les her for å lære hvordan du bruker den.

© Copyright 2022 | computer06.com