Slik stopper du iPhone Dropbox-appen fra å laste opp bilder automatisk

I vår guide til å slette elementer fra din iPhone, er et av de vanligste stedene å se når du tømmer plass på din iPhone, Kamerarullen. Videoer og bilder tar mye plass, så å fjerne gamle er en fin måte å få plass til flere bilder, eller for nye apper. Men du vil kanskje ikke slette disse bildene for alltid, så å finne et sted å plassere dem er en viktig del av prosessen.

Dropbox er et flott alternativ for å lagre iPhone-bilder, og deres kameraopplastingsfunksjon vil automatisk laste opp nye bilder fra iPhone til Dropbox-kontoen din. Men hvis du ikke har oppgradert til en betalt Dropbox-plan, kan mengden plass du har i Dropbox raskt brukes. Hvis du ønsker å slutte å bruke den automatiske opplastingsfunksjonen i Dropbox, viser guiden vår nedenfor hvordan du deaktiverer den innstillingen på iPhone.

Slå av alternativet for automatisk opplasting i iPhone Dropbox-appen

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 6 Plus, i iOS 9.2. Dropbox-appversjonen som ble brukt var den nyeste versjonen som var tilgjengelig (5.2.2) på det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet.

Merk at disse trinnene ikke sletter noen bilder fra Dropbox-kontoen din. Dette vil bare slå av funksjonen som automatisk laster opp bilder fra iPhone-kamerarollen til Dropbox-kontoen din.

Slik forhindrer du iPhone Dropbox-appen fra å laste opp bildene dine automatisk -

  1. Åpne Dropbox- appen.
  2. Trykk på Innstillinger- ikonet nederst til høyre på skjermen.
  3. Trykk på knappen Kameraopplasting .
  4. Trykk på knappen til høyre for Camera Upload- knappen for å slå av denne innstillingen.

Disse trinnene er også vist nedenfor med bilder -

Trinn 1: Trykk på Dropbox- ikonet for å åpne appen.

Trinn 2: Velg Innstillinger- ikonet fra linjen nederst på skjermen.

Trinn 3: Velg alternativet Kameraopplasting .

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Camera Upload for å slå den av. Du vil vite at den er slått av når den grønne skyggen ikke lenger er rundt knappen, og resten av alternativene på denne skjermen er skjult. Kameraopplasting er slått av på bildet nedenfor.

Har du bilder på iPhone-en som du ikke vil at noen skal se om de blar gjennom øyeblikkene, samlingene eller årene? Lær hvordan du kan skjule et bilde på din iPhone på de stedene, slik at noen ikke ser det ved et uhell.

© Copyright 2023 | computer06.com